Allt börjar igen

Nu är förhoppningsvis pandemin över i Sverige. Precis som någon journalist sade, att man nu inte kommer minnas denna märkliga och tragiska paus, utan vakna upp ur en mardröm man snabbt förtränger, så känns det för många.

Men det är viktigt att minnas och bearbeta. Vad passar inte bättre då än att börja gå på teater igen, som till exempel Dramaten, Teater Giljotin, Stadsteatern, Teater Tribunal eller någon av alla scener som finns i Stockholm? Tyvärr är Slynglar begränsade till att bevaka Stockholm, men det kan komma att ändras.

I dagens TV-seriefierade kultur behövs teatern och Operan och scenkonsten mer än någonsin. Precis som konsten på våra gallerier. Eller filmerna i biograferna. Att kunna ses och mötas och uppleva tillsammans med andra i total koncentration gör livet lite bättre.

-Så schysst att all den här pandemin är över nu, så man kan börja flyga och konsumera igen utan dåligt samvete!
-Ja verkligen, äntligen!

Vi ses på stan!

Detta inlägg postades i Albin Axén, Ledare. Bokmärk permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *