Tonårsflirt

Complete SIRI

Complete SIRI

Complete slukas av Iphones ”SIRI” och levererar dans som många åskådare begeistras av. Det är inget fel på teknik eller dans. De kan sin grej. Det som saknas är ett ”varför”. Complete borde ha utmanat sig själva mer. Ser Akram Kahns ”Desh” (Homeland) och ett arbete som värks fram eftersom han är obekväm och det ger i slutändan åskådaren något att ta vidare – det klibbar sig fast som klassiker tenderar att göra. Complete håller sig inom bekvämlighetens ram med ninjor på scen och sexskämt – en flirt till tonåren. Jag känner mig personligen inte berörd eller sedd. Vad ville ni säga med detta verk, Complete?
Detta inlägg postades i Anita Emthén Norrblom, Dans och taggades , . Bokmärk permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *