Geten som bräkte de tusen orden.

Get på lina, tuggar på en skalpell. Död man under linan. Liten fransman av modellera, håller en skivad gurka. Snurrar den, med en kungakrona fäst i gurkan. Geten har goggles, tuggar på en skalpell. Han ser mot ett mål. En kostcirkel som studsar framåt! Rullstol och ett avhugget gethuvud. Legobitar och en piska. John Pohlman står framför väderkartan. Geten skiter ut en nolla. Skitnollan dimper ned på en baseballbas. Konstiga ställningar där geten kan snurra runt, göra spagat, göra kullerbyttor. Och några hemliga saker.

I denna get-bild finns all viktig information om företagsekonomisk budgetering (företagsekonomi, B-kursen). Dvs jag omvandlar kursinformationen till kodade bilder. Exempelvis betyder GET budGET.

Normalt skulle denna information tagit dagar att få in i långtidsminnet. Nu tog det en timme.

Vem som helst kan lära sig detta.

Kolla MindAcademy.se

Detta inlägg postades i Blomsteräng. Bokmärk permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *