Konstnärens vedermödor, vecka 12

Jag hade en gång en moster (djupt saknad; vila i frid) som trakterade sina gäster med den evigt återkommande Nonstoptårtan. Jag hade tänkt mig enkel gräddgrund (då hade det funnits mer att visa upp för vecka tolv) men istället satt jag där och petade med nonstop, röda, gröna, svarta, utan att kunna minnas exakt vilka färger de har. (Elak tanke i deklarationstider: Skulle således kunna nonstoppa i mig i studiesyfte. Och spara kvittot.)

(c) Joakim Ceder 2012

Om jag målar ett hundratal koltrastar till kommer jag förmodligen att bli ganska bra på det. Den här blev ju rätt lyckad?

(c) Joakim Ceder 2012

Lägg märke till att de små godbitarna speglar sig i tårtspaden, men att de som speglas inte är målade än. Litet surrealistiskt i sig.

(c) Joakim Ceder 2012

Mer finns inte att uppvisa för vecka tolv.

Joakim Ceder

Detta inlägg postades i asides, Blomsteräng, gallery, Joakim Ceder, Konst, Uncategorized och taggades , , , , , , , , . Bokmärk permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *