Konstnärens vedermödor, vecka 5

Vansinnesprojektet fortsätter. Denna vecka var mina öron utsatta för ohemult mycket skrik och gnäll, och det naturliga var därför att i träet försöka infoga en skrikande mun och ett blödande öra.

(c) Joakim Ceder 2012

Helhet är under sådana omständligheter (kända såsom ”livet”) inte att tänka på, och som synes tillfogas detalj till detalj på ganska slumpartat vis. Dock finns logik i galenskapen. Längst ned på multiklockan (som ska ha stöd av den mest överraskande karaktär, för jag ser att den lutar) har jag nyss målat en fot, som jag ännu inte vet om jag är nöjd med. Jag hade tänkt mig lika färgglada klockor som små naglar, men tänkte att det kanske ändå var överdrivet.

(c) Joakim Ceder 2012

(c) Joakim Ceder 2012

Kanske borde den göras aningen träaktigare? Eller låtas vara, som ett extra utstickande element? Kan inte bestämma mig. Kanske borde jag tillochmed låta er rösta om saken?

Joakim Ceder

Detta inlägg postades i Blomsteräng, gallery, Joakim Ceder, Konst. Bokmärk permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *